zaterdag 29 augustus 2009

Eerste verkoudheid

Vanavond had ik veel snot in mijn neusje en moest ik ook een beetje hoesten. Is dit het begin van een eerste verkoudheid (3 dagen vóór mijn eerste dag creche)?

Creche

Vorige donderdag (27/08) brachten we een bezoekje aan de creche waar ik vanaf dinsdag vele dagen zal doorbrengen. Ik bleef er ongeveer een half uurtje samen met de andere kindjes terwijl mama en papa de administratie in orde brachten. Ik observeerde alles en iedereen ... kwestie van me goed voor te bereiden.

maandag 24 augustus 2009

Spelen in de tuin

Genieten van de zon

Beweging

De gebruikte foto-techniek noemt inflitsen.

Kleurrijke ballen

zondag 23 augustus 2009

Echte liefde

Vandaag toonde ik dat ik mijn neefje Marijn heel graag zie. Ik stak mijn beide handjes naar hem uit om hem te knuffelen. Toen hij langs zijn neus weg zijn twijfel uitte of dat wel ECHTE liefde was kon ik mijn lach niet langer inhouden. Ik schaterde het uit!

donderdag 20 augustus 2009

Doorgeslapen (vervolg)

Ondertussen sliep ik al 5 opeenvolgende nachten door van ongeveer 20h30 tot 7h30, alleen onderbroken door een korte (verplichte) drinkpauze van 22h45-23h. Papa maakt me rond die tijd wakker zodat ik mijn flesje kan leegdrinken.

Mijn huid (eczeem) ziet er door mijn rustige leventje ook fantastisch uit.

Boomgaard Itegem


Vorig weekend.

maandag 17 augustus 2009

Doorgeslapen

Vorige nacht sliep ik voor de eerste keer een nachtje door. Ik dronk omstreeks 21h30 mijn flesje van 210 ml leeg en sliep kort nadien in. Ik werd pas de volgende ochtend om 7h30 wakker omdat papa me zachtjes wakker maakte.

vrijdag 14 augustus 2009

Beenspieren kweken (extra)

Mijn papa vertelde me dat het blog-item 'beenspieren kweken' al voor een aantal hits heeft gezorgd via opzoeken in google. Ik vind het wel grappig dat bodybuilders iets van mij willen leren.

Ter info : Ik doe het zonder anabole dinges. Ik ben dan ook super Sarah!!!

Genieten na de les

Kruiples op de tuintafel

Eigen kamertje

Vanavond kreeg ik eindelijk mijn eigen kamertje. Mijn mama legde deze week de laatste hand aan mijn bedje. Ze liet het na het verven eerst nog een paar dagen uitwaaien.

Eigenlijk vind ik de muren maar saai, zo wit. En het gordijn voor het raam is fantasieloos rood. Hint, hint!

donderdag 13 augustus 2009

Lachband

zondag 9 augustus 2009

Portretfoto

Soms denk ik aan een toekomst als model. Ik werk alvast aan mijn portfolio ...

Speeltapijt

Door de ring

Goed geslapen

De voorbije 2 nachten liep alles heel vlot. Ik sliep eergisteren ongeveer 6 uren na elkaar (22h-4h30). En vorige nacht waren dat zelfs 7 uren (2h-9h). Uiteraard schrik ik een paar keer als ik merk dat mijn tutje niet meer in mijn mond zit. Maar echt wakker worden noem ik dat niet.

Omrollen

Gisteren rolde ik op mijn speeltapijt een paar keer van mijn rug op mijn buik en terug in beide richtingen. Zo speel ik regelmatig alleen op dat tapijt (soms een half uurtje).