maandag 28 september 2009

Poncho

zondag 27 september 2009

Dromerig

Eten

Neen papa, GEEN foto's tijdens het eten!!Pasta met zalm en tomaten is niet mijn lievelingseten. Maar als ik het mag uitspuwen vind ik het best wel leuk.

Lazy sunday

Wat ga ik doen vandaag?

zaterdag 26 september 2009

Tweede tandje

Vanmorgen brak ook mijn tweede tandje door het tandvlees.

zondag 20 september 2009

Melkboterham

Vandaag proefde ik een boterham gedrenkt in melk. Ik moet zeggen dat ik zo'n probeersels kan missen als kiespijn! Mijn smaakpapillen zijn een betere keuken gewoon.

vrijdag 18 september 2009

Kinderarts

Een bezoekje aan kinderarts Jeannin vandaag toont aan dat mijn lengte eindelijk mijn gewicht probeert bij te benen. Ik weeg ondertussen 7,850 kg en meet 65,5 cm. De gewichts- en lengtecurve zijn up-to-date gebracht.

dinsdag 15 september 2009

Pierlala-stoet 13/09

Aan mijn acte de présence heb ik mijn eerste zware verkoudheid overgehouden.

donderdag 10 september 2009

Schaduwspel

Op de inzetfoto zie je mijn uitvergrote schaduw op de muur.

Eerste tandje

Vandaag brak mijn eerste tandje doorheen mijn tandvlees. Ik kan de pijn nu verbijten. Voorlopig is ze nog draaglijk.

maandag 7 september 2009

Ik hou van ...

Knuffelen!!!

vrijdag 4 september 2009

Eerste week creche

Ook de rest van de eerste week was een meevaller. Slapen deed ik niet al te veel maar lachen en babbelen des te meer. En ook het eten smaakte me iedere dag beter. Ik voelde me duidelijk op mijn gemak tussen al dat speelgoed en genoot met volle teugen van de aandacht van de verzorgsters.

dinsdag 1 september 2009

Bij overgrootvader (2)

... anderhalve week geleden. De verschillen met bovenstaande baby-foto van 21/03/2009 : (1) Ik zit al beter rechtop dan mijn overgrootvader en (2) ik leerde ook mijn haar iets deftiger kammen. (3) Ik groeide ondertussen ook uit mijn kleertjes, hij nog niet. (ter info : in onze familie verwisselen we pas van kleertjes als we eruit groeien.)

Eerste dag creche

Vandaag verbleef ik voor het eerst een hele dag in de creche. En ze zullen het daar geweten hebben. Ik liet ze iets voor 9h al een poepje ruiken. Nadien nam ik mijn rust (9h15-11h30) om krachtiger te kunnen optreden tijdens de warme maaltijd. Ik maakte me boos omdat men spinazie met vis serveerde. Uiteindelijk werd het een vervangflesje. De fruitpap in de namiddag vond ik wel lekker.

Ik moet de andere kindjes nog wijsmaken wat minder te roepen. Dat is nergens goed voor. Het maakt sommige kindjes (waaronder mezelf) alleen maar bang. Ik amuseerde me vandaag goed maar vond het toch fijn toen mama om 16h binnenwaaide.