zaterdag 31 oktober 2009

Tweede zwemles

vrijdag 30 oktober 2009

Vooruit

Vandaag kroop ik voor het eerst bewust (een paar meter) vooruit. Het kostte me wel veel moeite om mijn achterste zo hoog te duwen en mijn hoofd vlakbij de grond te houden. Maar ik geraakte vooruit.

zondag 25 oktober 2009

Stukjes eten

Sinds een paar dagen eet ik tussendoor ook stukjes fruit (appel, banaan). Vandaag probeerde ik zelf stukjes te bijten van een halve appel en een halve banaan. Ik slaagde er zo goed in dat ik niet meer zou verhongeren ... als ik ergens alleen achter zou blijven met een gepelde halve banaan of een geschilde halve appel. Het is nog even wachten tot ik op zolder een cursus statistiek kan halen zodat ik die kans ook een keer kan berekenen.

Mijn majorette-kant

Slapen

Speelgoed Itegem

Samen stofzuigen

dinsdag 20 oktober 2009

Ziekjes

Sinds een paar dagen voel ik me niet zo goed. Ik eet niet veel meer en ik hoest dat het een lieve lust is. De kinderarts verzekerde dat het maar een zware verkoudheid is met veel slijm (niet eens op mijn longen). Toch had ik gisteren even 38,5 graden koorts. Ik bleef vandaag thuis uit de creche.

vrijdag 16 oktober 2009

Koud

De voorbije week sliep ik fantastisch slecht. Tussen 4h en 5h (en soms ook tussen 23h en 24h) werd ik wakker en kon ik de slaap niet meer vatten. Ik vond maar geen manier om te vertellen aan mama en papa dat ik het koud had.

Vorige nacht kwamen ze aandragen met een warm donsdekentje. Ik genoot er de hele nacht van en sliep door tot 7h.

zaterdag 10 oktober 2009

Babyzwemmen

Vanmorgen was ik al wakker om 4h30 om zeker niet te laat te zijn voor mijn eerste les babyzwemmen. Van 9h30 tot 10h dolde ik samen met mama en papa (en een heleboel andere babies) in het water. Dat ging van zwemmen op de buik, over rugslag tot voorovervallen vanop de rand van het zwembad en zelfs kopje onder gaan. Het was heel plezant. De chloor liet zelfs geen blijvende roodheid of irritatie achter op mijn gevoelige huid.

dinsdag 6 oktober 2009

Rechtop

donderdag 1 oktober 2009

Ik kruip ...

achteruit. En ik draai me bliksemsnel om van buik naar rug en omgekeerd. Ik maak het de mensen die mijn pamper verversen uiteraard niet gemakkelijk.