zaterdag 28 november 2009

3de zwemles

Mijn derde zwemles vanmorgen was een feest. Ik amuseerde me rot in het water. Ik nam tijd de om te trappelen met mijn beentjes en te slaan met mijn handjes. Vorige keren was alles observeren nog veel belangrijker.

vrijdag 27 november 2009

Jong geleerd

Ik lust ook graag ...

de neus van papa.

donderdag 26 november 2009

Rechtstaan

Vanavond probeerde ik voor het eerst mijn beentjes gestrekt te houden. Met de steun van papa's handen onder mijn armpjes stond ik een tijdje te wiebelen op de tippen van mijn teentjes. Het is nog niet veel en niet lang, maar het is een begin.

zondag 22 november 2009

Verjaardag overgrootvader

Mijn overgrootvader werd vorige donderdag 94 jaar. Omwille van mijn keelontsteking schuwden we het feestgedruis van vandaag en gingen we er gisteren al langs. Als cadeautje schonk ik hem, met een krop in mijn keel, mijn tutje dat ik al 3 maanden iedere dag meeneem naar de creche. Ik hoop dat hij er evenveel aan heeft dan ik, snik.

vrijdag 20 november 2009

Snoep-verpakking

Keelontsteking

Een bezoekje aan de kinderarts vandaag gaf de verklaring voor mijn koortsige dagen. Ik heb een keelontsteking en moet aan de antibiotica. Hij woog en mat me nog een keer. Ik weeg ondertussen 8,300 kg en meet 67 cm. De gewichts- en lengtecurve zijn up-to-date gebracht.

donderdag 19 november 2009

Meer koorts

Deze namiddag keerde ik vroegtijdig uit de creche naar huis terug. Mijn temperatuur was gestegen tot een goede 38,8°C.

dinsdag 17 november 2009

Koorts

Vanavond had ik, bij thuiskomst, een beetje koorts (38,4°C). Als beloning kreeg ik mijn eerste supo die ik er onmiddellijk weer uitperste. En dus kreeg ik prompt een tweede (mijn doortrapte techniek om de doos sneller leeg te krijgen).

zaterdag 14 november 2009

Piano concerto no.3 (Rachmaninov)

Twee tandjes

Verwaaid

... zoals het een echt kunstenaar betaamt.

Zwemles

De zwemles vandaag was niet zo geslaagd. Ik voelde me niet helemaal in de stemming. Misschien had het ermee te maken dat ik tot een 5-tal minuten vóór het zwemmen nog in een diepe slaap lag in de auto.

woensdag 11 november 2009

Kwajongensstreken

Ik lust ook graag ...

een houten trap.

maandag 9 november 2009

Dermatoloog

In de vooravond stond er een tweede bezoek aan de dermatoloog op de agenda. Mijn tweede eczeem-opstoot (vijf maanden sinds mijn eerste) is hiermee een feit. Ik moet opnieuw gedurende 10 dagen een cortisone-smeer-kuur volgen. Mijn zwemlessen komen gelukkig niet in gevaar.

zondag 8 november 2009

Herfstwandeling Drongengoed

Emiel Goelen kwamen we er niet tegen maar ... u wandelt toch ook!!

Boter-ham

Dit weekend at ik een paar boterhammen met boter. Ik heb me trouwens volledig laten gaan. Patatjes plus 60 ml melk, fruitpap plus een achtste boterham, gevolgd door nog een keer 240 ml melk, het ging er allemaal vlotjes in.

donderdag 5 november 2009

Politie

Vandaag kwam ik voor het eerst in aanraking met de politie. Deze viel onverwacht binnen in de creche (omstreeks 17h30). Er was een gaslek gedetecteerd waardoor we geevacueerd werden naar de nabijgelegen bejaardenflats. Papa had het daardoor net iets lastiger om mij terug te vinden en moest zijn leven wagen om mijn spulletjes (tutje, maxi-cosi) op te halen.