maandag 22 maart 2010

Recuperatie

Ook vandaag bleef ik weg uit de creche (vm bij mama, nm bij bonneke) om nog wat te recupereren. Ik sliep onder andere van 11h30 tot 15h30 (tot bonneke met deksels en potten begon te gooien, net alsof ze het expres deed). Als DAT niet de max is! Mama vroeg me daarop waarom ik dat thuis nooit doe. Ik heb maar iets onverstaanbaars gemompeld (om ervan af te zijn) ...

Koortsig en vermoeid (weekend)

zondag 21 maart 2010

Minder koorts

Het verdict bij de kinderarts vrijdagavond was keelontsteking. De clamoxyl wilde er niet in en mijn koorts bleef gisteren, ondanks de suppo iedere 4 uur, hangen rond de 39°C (38,8°C - 39,7°C).

Vorige nacht sliep ik echter bijna in één trek door van 20h tot 6h30. Een hele stap vooruit. Ik voelde het ook aan mijn koorts. Die was weg (37,5°C - 37,9°C) en ik lustte opnieuw mijn flesje melk. Hopelijk blijft dat zo.

vrijdag 19 maart 2010

Meer koorts

Vandaag oversteeg mijn koorts het niveau van gisteren. Om 10h had ik al 40,5°C. Een suppo zorgde ervoor dat ze zakte tot ongeveer 39°C. Toen ze in de namiddag opnieuw steeg tot 39,5°C kreeg ik er nog eentje. Ondertussen vulde ik ook 3 pampers met diarree. Vanavond gaan we naar de dokter. Het was evenwel niet allemaal kommer en kwel. Ik amuseerde me ook met rondkruipen, lachen en spelen.

donderdag 18 maart 2010

Opnieuw koorts

Vandaag kwam ik opnieuw met koorts (39°C) thuis van de creche. Mijn energiepeil zat nog wel goed want ik heb mij thuis nog geamuseerd. Van mijn bedje moest ik echter niet te veel weten ... tot ik in de living op de grond in slaap viel. Mama en papa gaan ervan uit dat het mijn tandjes zijn.

zondag 14 maart 2010

Stap stap stap

Ik stap erg graag maar kan dat nog niet alleen.

Ik hou ook van

... de stofzuiger. Het leuke is de warme lucht die door mijn haren blaast EN het geluid dat ik zonder problemen overstem.

zaterdag 13 maart 2010

Slechtere nachten

De voorbije week had ik het lastig. Ik was sneller moe en zagerig. En ook 's nachts kon ik de slaap niet altijd vatten. Tel daarbij nog een schommelende koorts (tussen 38° en 39°) en diarree. Misschien waren het mijn tandjes? Wie zal het zeggen ...

zondag 7 maart 2010

Vroem vroem!!!

De hele zondag holde ik schijnbaar onvermoeibaar achter dit 'lopertje'.

Schapen voederen

Keukenkast herschikken

Ontdekkingstocht in de tuin

Speelgoed Itegem