woensdag 28 april 2010

Ziekjes

Wat begon als een onschuldige verkoudheid vorig weekend ontaardde maandag in etterende oogjes en een blitzbezoek bij de dokter. Druppeltjes moesten soelaas brengen. Mijn oogjes raakten genezen maar de hoest werd iedere dag zwaarder. Vanavond had ik alweer 39,2° koorts. Ik kreeg de voorbije 2 dagen ook amper iets door mijn keel. Zelfs mijn altijd lekkere melk bleef onaangeroerd.

zondag 18 april 2010

Rammstein

Vandaag was het voor mij een hele drukke en leuke dag met het bezoek aan oma en opa in Itegem en ook aan mijn overgrootvader in Hallaar. Ik koos er voor om alles bewust mee te maken en een hele dag niet te slapen. Tegen de avond was ik echter zo moe dat ik tijdens de terugrit als een blok in slaap viel bij de tonen van Rammstein.

Wandeling (Itegem)

Neuzen in dezelfde richting

In de wei

Wat ... ?

zaterdag 17 april 2010

Schuchtere stapjes

Met mijn nieuwe schoentjes moet ik weer helemaal opnieuw beginnen! Verdorie toch! Het voelt helemaal anders aan dan stappen met mijn flexibele leren bobux-en. Papa riep me vandaag zelfs toe dat ik nu stap zoals een kip die in een natte, plakkerige kippenstront heeft getrapt. Ik hef mijn beentjes inderdaad onnatuurlijk hoog op, DAT geef ik toe ... maar dat is omdat ik het gewicht van die dingen niet goed inschat.

Eerste schoentjes

'Pointure' 18. Et non madame, je ne marche pas encore ... presque. (vrije vertaling van: chelleawabebachelel)

Rijsel

Het weer was ronduit schitterend en de stad verrassend gezellig.

Kinderarts

Tijdens het bezoek aan de kinderarts gisterenavond zette ik mijn keeltje wijd open. Ik hou niet van vaccinaties en al helemaal niet van mannen die mij aan één armpje en één beentje in mijn blootje vastnemen en op een koude weegschaal gooien. Da's er zoooo ver over he!

By the way, ik heb de kaap van de 9kg bereikt en ben al 71,5cm groot.

donderdag 15 april 2010

Eten en slapen

Vandaag deed ik niks anders dan eten en slapen. Ik stond op om 7h nam een uitgebreid ontbijt. Tegen 9h wees ik mama erop dat ik liever naar bed zou gaan. Ik vertoefde in dromenland tot 12h, tot mama me wakker maakte voor het eten.

Ik speelde wat met mijn neefje Robbe en nichtje Flore die op bezoek waren. Om 16h koos ik opnieuw voor mijn bedje. Papa maakte me wakker omstreeks 18h voor een lichte maaltijd van beschuit met soep en wortelpatatjes. Een uurtje later (19h30), na een spetterend badje, ging ik de nacht in.

Zou het zachte kussen dat sinds 2 dagen in mijn bed ligt daar voor iets tussen zitten?

Buiten eten

dinsdag 13 april 2010

Eerste stapjes

Vandaag zette ik mijn eerste (2) schuchtere pasjes zonder vasthouden. Na die stappen bleef ik nog even stabiel rechtstaan vooraleer ik me op de grond liet zakken.

zondag 11 april 2010

Eten

Vanmorgen at ik bijna een hele boterham met aardbeien-confituur. En ook de chocola van de paashaas smaakt heerlijk.

In de kast

zaterdag 10 april 2010

Lief

maandag 5 april 2010

Papa

... lacht zijn tandjes bloot.

Dromerig

Angsthaas

vrijdag 2 april 2010

één slabbetje

De slimste mens ter wereld? Allez gij!

Soms

... krijg ik mijn zin toch niet!

Bokswedstrijd

... met als resultaat : papa K.O.