zondag 30 mei 2010

Meer tandjes

Vandaag ontdekte mama schijnbaar 3 nieuwe tandjes linksachter in mijn mond. Nader onderzoek wees uit dat het om 1 hele grote tand (onderaan) gaat. En ook boven komt er eentje door. De teller komt hiermee op 8.

dinsdag 25 mei 2010

Kushandje

Zwaaien

... allez ja, papa zwaait terwijl ik mij met iets nuttigers bezighoud.

Wat ruist er ...

in het struikgewas?

maandag 24 mei 2010

Oudermishandeling

Da's het woord dat papa vandaag gebruikte. Ja, ik timmerde mama gisteren met een gerichte linkse op haar neus. En ja, ik bokste papa vandaag met een stuk speelgoed net geen blauw oog. Maar om daarom het woord oudermishandeling in de mond te nemen. Dat gaat mij toch wel een beetje te ver!

zondag 23 mei 2010

Opstaan zonder hulpmiddelen

... het bewijsmateriaal.

Ik hou ook van ...

telefoneren

Ik hou ook van ...

lezen

Zonnebrillen passen

Lief

... en mama's dikke buik

Dromerig

Spelen

Stappen in het gras

zaterdag 22 mei 2010

Bezoek

donderdag 20 mei 2010

Zonder hulp

Vandaag kroop ik recht zonder hulp van muur, tafel, stoel, doos, bak of ander speelgoed. Ik ging vanuit kruipstand gewoon rechtop staan. Omdat papa's mond open viel voerde ik nog een kunstje op. Ik stapte tot bij mijn bal, boog me voorover, nam hem van de grond en stapte weer verder. Alsof het niks was.

zaterdag 15 mei 2010

Ik stap!

Buiten spelen

donderdag 13 mei 2010

Op stap

Koeien

Paarden

zaterdag 8 mei 2010

Stappen

Vandaag oefende ik mijn stappen door me (steeds opnieuw) eerst op mijn achterste op het trapje naar de badkamer te zetten en zo recht te staan. De stapjes naar papa die ongeveer een meter verder wachtte waren niet allemaal even stabiel maar het lukte wel.

maandag 3 mei 2010

Jawel

Toen ik gisterennamiddag mijn nageltjes in Kobe's gezicht plantte riepen mama en papa in koor dat ik dat niet mag doen. Oma voegde er nog aan toe dat Kobe dat niet graag heeft waarop mijn neefje (2,5 jaar) antwoordde met een duidelijke JAWEL!