vrijdag 30 juli 2010

Tafelklimmen

zondag 25 juli 2010

Het (nog) betere klimwerk

Vanavond bezorgde ik mama de schrik van haar leven toen ik aan de slaapkamerdeur stond te schudden. Ik geraak nu dus ook uit mijn bed.

Hoger en sneller

Vandaag bereikte ik mijn voorlopig hoogtepunt op klimgebied. Ik geraak binnen de kortste keren via een tussensport op de stoel en van daaruit op tafel.
En ook in het park van Lotte geraken is goed te doen. Hiervoor gebruik ik een opstapje naar de bamboe tafel zonder blad. Op die rand balanceren is evenwel niet zonder risico. Vanop die rand is het nog een 40cm hoger tot in het park. Ik gooi me dan in de hoop dat ik niet naar beneden val, want terug landen op die rand is niet zo eenvoudig.

zaterdag 24 juli 2010

Zetelklimmen

vrijdag 23 juli 2010

Potje

Sinds een paar dagen geef ik zelf aan dat ik kaka (of pipi) moet doen. Meestal reageren mama en papa veel te laat. Eergisteren was mama een keer op tijd en deed ik kaka in mijn potje. Vandaag liet papa zich van zijn snelste kant zien en vloeide mijn pipi in het potje.

donderdag 22 juli 2010

Boswandeling

... ik duw!

maandag 19 juli 2010

Zo moeder


... zo dochter. Doe ik het goed?

Handig

De volgende stap in mijn ontwikkeling was er een van afgrijzen. Voor mama dan toch. Ik kroop vandaag over de achterleuning van de zetel tot op de vensterbank. (Dat kon ik al langer dan vandaag.) Tot overmaat van ramp voor mama opende ik in een handomdraai het venster. Nu gaan ze me niet meer alleen laten spelen vrees ik!

zondag 18 juli 2010

Geweldig

Waterpret met Robbe, Frits en Warre.

Fietstocht

Nu mijn fietsstoeltje eindelijk op zijn fiets gemonteerd is (met het nodige gevloek) fietste ik mee met papa. We reden naar nonkel Tony om mijn neefjes te bezoeken.

vrijdag 16 juli 2010

Handjes klappen

vrijdag 9 juli 2010

Woordenschat

Mijn woordenschat breidt uit. Sommige mensen gaan me nog niet begrijpen maar mama en papa snappen het al wanneer ik 'handjes, baby, kersen, melk, drinken, tutje, lotte, kaas, piep of leeuw' bedoel.

Klimmen

De laatste dagen klim ik overal op en weer af. Ik geraakte zelf al in de zetel en via de rugleuning op de vensterbank. Vandaag klom ik zelfs via een tuinstoel op de terrastafel.

zondag 4 juli 2010

Zelfportret met papa

Ik hou ook van

... werken in de tuin.

Zoentje

donderdag 1 juli 2010

Waterpret