zondag 29 augustus 2010

Ik hou ook van ...

Regen en wind. Op het feestje vanavond (bij Bonneke) vluchtten de meeste gasten naar binnen toen het stevig begon te regenen en te waaien. Ik vond het geweldig en stond bovenop de tafel onder de party-tent te trappelen van plezier met mijn neus in de wind ... Af en toe blies die de regen pal in mijn gezicht (fieeeuw).

vrijdag 27 augustus 2010

Pannenkoeken

In de late namiddag gingen we met z'n allen naar een pannenkoeken-feestje in de creche. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo'n voorstander ben van pannenkoeken. Springen in het springkasteel maakte echter mijn dag goed.

zaterdag 21 augustus 2010

Potje

Vandaag slaagden mama en papa er in om zelfs twee keer naar mij te luisteren en me op mijn potje te zetten na, het moet me van het hart, herhaaldelijk 'kaka' te roepen. De eerste keer liet ik iets bruins achter in het potje, de tweede keer stroomde er iets geels in.

maandag 16 augustus 2010

Mama's fleece

donderdag 12 augustus 2010

Woordenschat

Ik begrijp nagenoeg alles maar kan het zelf nog niet zeggen. Appel komt er al goed uit, bal klinkt als baaauw, teen is begrijpbaar omdat ik dan ook naar mijn teen wijs, stoel wordt oel en kaartje kort ik af tot kaaa. Mijn naam klinkt als Saamaaah.

donderdag 5 augustus 2010

Slapen

Na de vakantiedagen bij oma en opa zijn mijn nachten wat wilder. Zo werd ik eergisteren rond 2h wakker en gisterennacht omstreeks 4h. Ik maak dan iedereen wakker met mijn gehuil en geraak niet zo snel terug in slaap.

maandag 2 augustus 2010

Treinen

Gisteren nam ik voor het eerst de trein naar oma en opa. Ik bleef er slapen en een dagje spelen. Morgen komt papa me opnieuw oppikken.