zaterdag 30 oktober 2010

Goedlachs

dinsdag 26 oktober 2010

Toilet

Vandaag deed ik voor het eerst een keer kaka en ook een keer pipi op het grote toilet. Mama hield me vast en ik deed twee keer (op eigen vraag) mijn ding. Leuk hoor!

vrijdag 22 oktober 2010

Eczeem

Het wordt stilaan wat kouder en mijn huid begint opnieuw eczeem-plekken te vertonen.

dinsdag 19 oktober 2010

Stapelen

Vandaag slaagde ik erin om 6 blokken van verschillende vorm op elkaar te stapelen tot een stabiele toren.

zaterdag 16 oktober 2010

Roze fietshelm

donderdag 7 oktober 2010

Koortsige nacht

Na een koortsige avond volgde een koortsige nacht met heel weinig slaap, af en toe een huilbui en constante hoge koorts. Tegen de ochtend voelde ik me alleen maar moe en viel ik in een diepe slaap die genezend werkte. Vanavond was de koorts verwaarloosbaar en volgde ik opnieuw mijn normaal slaapritme. Het eten smaakte me evenwel net iets minder goed.

woensdag 6 oktober 2010

Koorts (40°)

Deze namiddag kreeg ik plots uit het niets 39,4° koorts in de creche. Mama is me dus wat vroeger komen ophalen. Ik at goed en speelde nog wat na de eerste supo. 's Avonds in bed steeg de koorts opnieuw tot 40°. Mijn beentjes rilden er zelfs van. Mama besliste om zich naast mij te installeren voor de nacht. Hopelijk doet de supo zijn werk goed.

dinsdag 5 oktober 2010

Kledingkeuze

Vanmorgen vertelde ik doodleuk tegen mama dat ik de aangereikte vest niet wilde aandoen. NEE! Om mezelf duidelijk te maken wees ik dan maar naar mijn dikke trui. Ik wilde immers OOK buiten spelen en daarvoor volstond die vest niet ... mama toch!