zondag 28 november 2010

Ziekjes

Sinds donderdag voel ik me een beetje ziek. Ik hoest heel veel maar heb geen koorts. Een zware verkoudheid is dus de diagnose. Daardoor slaap en eet ik behoorlijk slecht.

dinsdag 23 november 2010

10 blokjes

Gisteren bouwde ik een toren van 10 blokjes. Mijn blokjes zijn eigenlijk niet gemaakt om te stapelen maar om doorheen gaten met verschillende vormen (een kubus, een driehoek, een vijfhoek, een zeshoek en een cilinder) te duwen. Ze hebben wel randen om ze goed te kunnen vasthouden maar dat maakt het net moeilijk. Door het ontbreken van de vlakke zijde kan ik ze niet gewoon op elkaar zetten maar moet ik ze lichtjes draaien ten opzichte van de vorige in de stapel.

zondag 14 november 2010

Waterpret

Ik amuseerde me vandaag met mijn roze laarsjes in de kelder. Plets, plets, plets!

Angsten

Er borrelen allerlei onverwachte angsten in mij op. Ik heb angst van alle dieren als ik ze in het echt tegenkom. En zelfs een vogeltje op TV jaagt me de daver op het lijf.

Terug thuis

Na een deugddoende vakantie bij oma en opa ben ik toch blij weer thuis te zijn. Ik kon het niet laten om even in de relax van Lotte te gaan zitten.

dinsdag 9 november 2010

Op bezoek

Vandaag vertrok ik met de trein op 5-daagse vakantie naar oma en opa. Ik begreep niet goed waarom mama niet mee opstapte. En stelde bij ieder station de vraag aan oma waar mama bleef.

zondag 7 november 2010

Oma

Ik krijg eindelijk het woordje oma over mijn lippen. Voorheen maakte ik er altijd gemakshalve mama van.

vrijdag 5 november 2010

Minpunt

Vandaag kwam het beest in mij naar boven. Ik beet één van mijn vriendjes in de creche in het gezicht. Papa en mama schrokken er erg van toen ze het hoorden. Hopelijk gebeurt dat in de toekomst nooit meer!

woensdag 3 november 2010

Praten

In de creche kreeg ik ondertussen een paar opmerkingen. Ik praat er bijzonder weinig en mijn eetlust valt soms ook tegen. Thuis daarentegen eet ik meestal mijn buikje rond, al zijn er ook mindere dagen, en ratel ik door zonder ophouden.

maandag 1 november 2010

Herfstwandeling