woensdag 29 december 2010

Sneeuw (19/12)

Liegen en bedriegen

Gisteren waren oma en opa op bezoek. Opa hielp papa met de afbraakwerken in ons nieuwe huis. Oma zorgde ervoor dat ik en Lotte niks tekort kwamen. Oma wist echter niet alles liggen en toen ze mij vroeg waar mijn tutjes zouden kunnen zijn stuurde ik haar resoluut naar de voorplaats. Daar hing welgeteld een tutje aan de autostoel die papa uit zijn auto had gezwierd ... Da's uiteraard niet de normale plaats voor mijn tutjes ... maar wat wist oma ervan!

vrijdag 24 december 2010

Ziekjes

Ik ging gisteren met mijn kleine zus mee naar de kinderarts. Hij schreef me neusdruppeltjes voor om beter te kunnen slapen. Ik weeg ondertussen meer dan 10kg en ben 80cm groot. De gewichts- en lengtecurve zijn nog een keer up-to-date gebracht.

dinsdag 21 december 2010

Hoek

Mijn 'hoek' is de voorbije week veranderd. Omdat ik er sneller uit klauterde dan ik erin zat schoot de gesloten hoek tussen de zetels zijn doel voorbij. Mijn nieuwe hoek is open met als gevolg dat ik de discipline moet hebben om te blijven staan. Om dat te oefenen sloeg en schopte ik er vandaag op los. Ik vroeg na iedere grove fout met mijn liefste blik of ik in de hoek mocht en stoof er dan in hoogste versnelling naartoe. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet kan blijven staan.

donderdag 16 december 2010

Woordenschat

Mijn woordenschat gaat met sprongen vooruit. En ik maak nu ook al wat korte zinnetjes zoals : 'mama komen kijken', 'Sarah hebben', 'Ga mee met auto', ...

dinsdag 14 december 2010

Smak

Vanavond viel ik achterover van de leuning van de zetel waarop ik stond te springen. Hierbij raakte ik met mijn achterhoofd de warme radiator. Als gevolg van die keiharde 'smak' loop ik nu rond met een immense buil ... het doet trouwens ook pijn als ik eraan kom.

zaterdag 4 december 2010

Groot toilet

Voor de eerste keer op het grote toilet. Mijn potje heeft afgedaan, dit is veel leuker! Ik deed er vandaag een paar keer pipi en één keer kaka.

Bouwen