dinsdag 25 januari 2011

Verjaardag

Vandaag werd ik 2 jaar en dat vierden we in de creche op gepaste wijze. Ik kreeg onmiddellijk bij aankomst een leuke kroon op mijn hoofd. Ik genoot ook van de extra aandacht.

maandag 17 januari 2011

Misrekend

Vandaag deed ik zoals gewoonlijk kaka op het potje. Ik wandel tussendoor meestal rond en groet de dingen. Ik zet me pas opnieuw neer als ik iets voel komen. Ik voelde dus een protje komen ... en daar zet ik me uiteraard al lang niet meer voor neer. Ik voel echt wel het verschil hoor! Het protje van vandaag was echter een misrekening. Plots hing er iets bruins aan mijn voetje. Eikes! Zo vies! Heftig met mijn beentje schudden om ervan af te geraken was ook al geen succes. Toen hing er zelfs wat aan de deur! Voor alle duidelijkheid: IK vond het NIET grappig!

donderdag 6 januari 2011

Eetlust

Mijn eetlust is optimaal. Ik kan een hele dag eten : 3 boterhammen, 120 ml melk, 2 borden soep, 3 mandarijntjes, 1 banaan, een stukje vlees en nog 150 ml melk. Dat stak ik deze namiddag achter de kiezen. Misschien dat ik een keer moet beginnen uitkijken naar een leuke sport ... peuter-zumba?