donderdag 30 juni 2011

In de boekskes

Mijn eerste verschijning in een maandblad is een feit. In Netwerk (Knesselare en Ursel) verschijn ik op bladzijde twee. Mooi he!

woensdag 29 juni 2011

Trigger finger

Gisterenochtend ontdekte papa dat de duim van mijn rechterhand niet meer kan gestrekt worden. Ik heb geen pijn maar strekken van die duim gaat absoluut niet, al gebruikt papa er zijn hele gewicht voor. Papa denkt aan een trigger finger ... door opzwelling van een pees in de hand of een vernauwing van het kanaaltje waardoor die pees moet schuiven zit de pees geblokkeerd waardoor de duim in een gebogen toestand vast staat. Een bezoek aan de dokter vrijdagavond moet hierover duidelijkheid geven.

maandag 27 juni 2011

Boottochtje Gent

Vorige zaterdag (25 juni) ... toen oma en opa tijdens hun fietsvakantie in Gent passeerden.

maandag 13 juni 2011

Kermis

Mijn eerste keer op de draaimolen. Een meisje trok aan mijn haar. Een mijnheer pakte mijn kaartje af. En mama en papa wilden veel te snel naar huis. Fantastisch toch!

zondag 12 juni 2011

Kersen plukken

Vakantie bij oma en opa

Vorige donderdag vertrok ik met de trein naar oma en opa. Ik holde mijn beentjes bijna voorbij toen ik oma zag op het perron. Mama en papa kwamen me twee dagen later weer ophalen met de auto. Ik speelde veel in de tuin, ontmoette er een kikker en een konijn.

dinsdag 7 juni 2011

Pamperloos

Vandaag ging ik voor het eerst zonder pamper naar de opvang. En zowaar ... ik verbaasde vriend en vijand door met hetzelfde propere broekje 's avonds naar huis terug te keren. Ik zocht in geval van nood iedere keer zelf het potje op. De verzorgsters waren super fier op mij ... en papa maar stralen alsof hij net uit Fukushima kwam.

zaterdag 4 juni 2011

Dromerig