donderdag 7 juli 2011

Met de bal

Ik loop zo snel mijn korte beentjes me kunnen dragen.

De bijter

maandag 4 juli 2011

Nog niet geopereerd

Mama en papa begrepen de dokter in het ziekenhuis vrijdag verkeerd. Ik moest vandaag gewoon op consultatie bij een professor voor meer uitleg over mijn "springduim"(met moeilijke woorden en een leuke ballon). De echte operatie waarvoor ik een dag in het ziekenhuis moet blijven gebeurt op 10 augustus.

zondag 3 juli 2011

Hond

Het was me het weekendje wel. Vandaag gingen we met z'n allen naar het communiefeest van Robbe. Het was leuk spelen met de bal ... Maar we waren er niet alleen. Iets na ons kwam er een koppel binnen met twee honden die (zogezegd) geen vlieg kwaad deden. De kleinste van de twee slaagde er alvast in om me binnen de kortste keren in mijn knie te bijten. Het deed pijn maar de schade bleef beperkt tot een klein rood vlekje. Vanaf nu blijven mijn zus en ik ver weg van honden. Papa kwam ondanks het feit dat hij vlakbij me was toch te laat.

zaterdag 2 juli 2011

Val

Omdat ik overal wil opklimmen moet ik er rekening mee houden dat ik ook een keer kan vallen. Vandaag klom ik op de stoel van Lotte waardoor die klonk en ik met mijn mond en neus op de tafelrand viel. Er was veel bloed mee gemoeid en opgezwollen lippen. Hopelijk dat ik er morgenvroeg weer beter uitzie.

vrijdag 1 juli 2011

Kinderarts

Van bij de kinderarts ging het, na een voorbereidend telefoontje, richting spoed. De orthopediste van wacht moest uitzoeken wat er met mijn duimpje aan de hand was. De eerste stap was een foto op de radiologie-afdeling (rode streepjes en een plaatje waarop ik mijn handjes moest leggen). Maar ... met mijn botten is er helemaal niks aan de hand, niet gebroken of uit de kom. Een telefoontje naar de professor gaf uitsluitsel. Ik heb een 'springduim' ofte trigger finger en ga maandag (waarschijnlijk) onder het mes.