maandag 30 april 2012

Kasterlee

We verbleven met oma en opa dit weekend in Kasterlee. We logeerden in een hotel met zwembad waarin we helemaal alleen mochten zwemmen. Ook deden we nog een wandeling door het kabouterbos en fietsten we langs rustige wegen tot in Retie.

zaterdag 21 april 2012

Harry Malter familiepark

Vandaag bezochten we het Harry Malter familiepark met een leuke speeltuin, een plek vol kabouterhuisjes, een dierentuin en een echt circus met slangen en een goochelaar. We amuseerden ons rot.

donderdag 19 april 2012

Zoo Antwerpen (probleempje)

We waren nog maar net binnen in het dierenpark vanmorgen of er werd omgeroepen dat we ons naar de ingang moesten reppen. Even later was het 'probleempje' opgelost en mochten we toch verder wandelen. Was er misschien even een dier ontsnapt!?

Zoo Antwerpen (pinguins)

Zoo Antwerpen (Olifanten)

Zoo Antwerpen (vriesland)

Treinen

Op deze trein zouden we normaal gezien niet moeten zitten. De vorige was 2 min te vroeg vertrokken, waardoor we hem voor onze neus zagen wegrijden. De stationschef was zo vriendelijk deze voor ons te doen stoppen.

Turnen


... op het bedje van Lotte.

vrijdag 13 april 2012

Plopsaland

dinsdag 10 april 2012

Strand (Cadzand NL)

Duinen (Cadzand NL)

Vandaag spendeerden we tussen alle buien door met mijn neefje en nichtje een namiddag aan zee.

maandag 9 april 2012

Paaseieren

Zondag gingen we paaseieren rapen bij oma en opa. Vandaag passeerden de klokken nog een keer bij bonneke. Leuk en vooral lekker!

Vakantie

Vorige week verbleef ik samen met mijn zusje een paar dagen bij oma en opa. Ze brachten ons dinsdag terug met de trein. Ik wilde onmiddellijk terug mee.

zondag 1 april 2012

Wandelbos

Fietsen

Tuin