dinsdag 28 augustus 2012

Klasgenootje Larissa

Vorige week woensdag mocht ik gaan spelen bij Larissa. Het was zo leuk dat mama me niet zonder gehuil naar huis kreeg. Het gevolg was wel dat ik de dag nadien 3 van mijn 4 tutjes in de vuilbak gooide. Larissa en de ook aanwezige Esther hadden dat blijkbaar ook gedaan. Toch hield ik nog 1 tutje over om te slapen. Ik beloofde mama en papa dat ik het dit jaar aan Sinterklaas geef.

zaterdag 11 augustus 2012

Kobe en Lieze

Gisteren namen we we de trein naar Kobe en Lieze. We speelden er de hele dag. Rond 16h30 kwamen oma en opa ons (ik, Sarah en mama) ophalen zodat we de nacht bij hen konden doorbrengen. Vanmorgen kwam papa ons halen met de auto.

Klasgenootje Raquelle

Woensdagnamiddag was ik uitgenodigd op het vakantiefeestje bij Raquelle, een klasgenootje en één van mijn beste vriendinnetjes. Het was leuk maar vermoeiend.

zondag 5 augustus 2012

Speeltuin Westerlo

Voor en na de sprookjeswandeling speelden we in de speeltuin.

Sprookjes Westerlo

Vandaag ging het met oma en opa en de rest van de familie richting Westerlo om er de sprookjesvertellingen in het bos te beluisteren. Het was leuk maar vermoeiend.

Klasgenootje op bezoek

Vorige vrijdag kwam Raquelle, een klasgenootje, op bezoek. Ze moest me wakker maken want ik was net voor haar komst in slaap gevallen in de zetel. We speelden de hele namiddag.

donderdag 2 augustus 2012

Cadzand (NL)

Gisteren besloot papa om nog voor het onweer een keer naar de zee te rijden. In Cadzand was een evenement van de brandweer aan de gang was waardoor we veel later dan gepland toekwamen (omstreeks 16h30). Pas 2 min voor de eerste regendruppels vielen arriveerden we op het strand. We keerden dus heel snel huiswaarts.

Boudewijnpark (3)

Zeeleeuwenshow en paardenbaan. We gingen ook in het reuzenrad en keken naar de dolfijnen. Ik reed zelfs in mijn eentje met een botsauto. Leuk!

Boudewijnpark (2)

Draaimolen en treintje.

Boudewijnpark (1)

Old timers en Dolfi-swing.

Blauberg

Op vrijdag 27/08 fietsten we een hele dag in de buurt van Blauberg. We sloten de dag af met een lekker ijsje.